Alt vi er, har og ser rundt oss er et resultat av en meget innholdsrik historie. Enkelte historiske hendelser har satt større spor på hvordan verden er i dag enn andre. Men, det finnes også flere små hendelser som har svært lite å si for hvordan vi lever den dag i dag. Mange av disse er faktisk veldig rare og morsomme.

Ohio er en stat i USA med rundt tolv millioner innbyggere. Staten ligger nord-øst i USA, og det er kun en innsjø som skiller Ohio fra nabolandet Canada. Fem år før hundreårsskiftet til 1900, i år 1895, var det registrert kun to biler i den amerikanske staten på over 116 tusen kvadratkilometer. Og tro det eller ei, men det skjedde en trafikkulykke. De to bilene klarte nemlig å kollidere med hverandre. Det er vanskelig å forestille seg hvordan noe slik kan skje når det kun eksisterer to biler på over 100 000 kvadratkilometer. Slike øyeblikk hadde vært fint å kunne ramme inn i en Bilderamme av høy kvalitet.

Liechtenstein er et svært lite land som ligger sentralt i Vest-Europa. Historien til dette landet er begrenset, spesielt sammenlignet med landende det grenser til; Tyskland, Østerrike og Sveits. Men, som med alle andre nasjoner er det alltid mye viktig historie som ligger bak, og en del historie som er mer tåpelig enn viktig. Liechtenstein er ikke særlig glad i konflikter. I 1886 derimot involverte de seg i en konflikt, og dette var også siste gang de gjorde det. De sendte kun 80 soldater, som kanskje var alle soldatene i landet ut i denne konflikten. Ingen av de 80 ble skadet, og alle 81 returnerte tilbake i fin form. Ja, 80 dro og 81 kom tilbake. De hadde nemlig fått seg en italiensk venn, som ønsket å bli med tilbake til Liechtenstein.

Amerikanske presidenter blir ofte frontfigurer til store historiske hendelser, noen større enn andre. Noen presidenter er også større frontfigurer enn andre. Det har skjedd mye, både på godt og vondt, med beboerne av det hvite hus gjennom tidene. Noen ting overgår helt klart andre, og enkelte hendelser hører man om i hundre år etter det skjedde. En hendelse man hører lite om skjedde med daværende president Jimmy Carter. Han skulle ta seg en dukkert i et vann en fin sommerdag i 1979. Av alt en president kan bli angrepet av, ble Jimmy Carter angrepet av en svømmende kanin, som har fått kallenavnet The Giant Swimming Rabbit. Livvaktene var nok ikke forberedt på en slik arbeidsdag.